5 Tip Nak Tambah Rakan Niaga

TIP NAK TAMBAH RAKAN NIAGA

Ramai dikalangan rakan-rakan fesbuk saya menjalankan bisnes networking

Dalam bisnes networking, anda wajib ada network yang besar untuk mendapat income yang memuaskan hati. 

Kalau network anda kecil, income anda pun kecil..

Jadi disini, saya nak kongsikan tips untuk tambah rakan niaga

1. Anda mesti jadi pengguna tegar produk
2. Kongsi keterujaan anda
3. Kongsi info2 tentang produk anda
4. Kongsi testimoni pelanggan 
5. Kongsi income
Keyword paling penting disini, kena rajin kongsi..
tak kiralah anda nak kongsi kat medium mana pun..di WA,tele,fb,ig,blog dll
Klu di fb kena rajin up status la..
.
Tapi sebelum tu, nak tahu juga fren ada brp ramai dan sama minat ka?

Komisen Alhaddad Bulan September 2016

Bismillahirrahmanirrahim..

Syukur Alhamdulillah..komisen Alhaddad bulan September 2016 dah landing ke akaun maybank 11 Oktober 2016 yang lalu.

Bulan ini ada peningkatan sedikit daripada bulan Ogos 2016..
.
Naik sikit-sikit takpa, sebab bisnes ni komisen die sen-sen
 
walaupun nampak sedikit, lama-lama pandai banyak jugak tu..
.
Mula-mula buat dulu, dapat 1 angka pun dah seronok, sekarang dah dapat 3 angka, lagilah seronok..
.
Adakah anda berminat sertai kami?

Wasap "TC" ke talian 010-8787826

Saya akan terangkan lebih lanjut di wasap..

Ini bukti untuk tatapan anda..


Komisen alhaddad bulan september 2016


Tip mengenalpasti program kerja dari rumah sebenar

Tip mengenalpasti program kerja dari rumah sebenar

Anda sedang mencari peluang kerja dari rumah yang sebenar?. Disini saya akan kongsikan beberapa tips yang boleh anda gunakan

1. Telah lama berada di pasaran

Faktor utama yang perlu anda pertimbangkan sebelum anda sertai apa-apa program buat kerja dari rumah. Kaji dahulu dah berapa lama program ini berada di pasaran. Jika iamya baru sebulan dua, lebih baik anda berhati-hati. Sebab program sebegini memang banyak muncul, tapi tak bertahan lama..akhirnya ditutup..Cuba cari program yang melebihi 3 tahun di pasaran..


2. Testimoni Sebenar

Baca testimoni peserta yang telah mengikuti program ini. Jika ianya seperti testimoni rekaan semata-mata, jangan sertai. Anda boleh baca ayat yang ditulis dan buat penilaian sendiri.


3. Tiada produk yang diniagakan

Kerja di rumah adalah satu bentuk pekerjaan yang dilakukan dirumah,selalu kerja-kerja melibatkan komputer seperti menaip, edit gambar, menulis review, menghantar iklan dan lain-lain.

Selalunya kerja begini tak memerlukan anda menjual apa apa produk. Anda cuma pilih kerja dan siapkan kerja mengikut permintaan majikan.

Jika anda mencari kerja dari rumah sebenar, saya syorkan anda melihat program JOBDIRUMAH 

Komisen Alhaddad Bulan May 2016

Alhamdulillah..rezeki di bulan ramadhan..komisen Alhaddad dah masyuk..syukur makin meningkat daripada bulan lepas..modal serendah RM22 je, kini dah dapat 3 angka..oklah tu sapa nak bagi..rugilah sapa tak ambil peluang ni..tak susah mana pun..guna sendiri pun dapat komisen...

berminat? wassap +60108787826


Komisen Jobdirumah Bulan April 2016

Syukur Alhamdulillah..komisen affiliate jobdirumah bulan April 2016 dah masuk


Bulan March yang lepas pun ada dapat.. tapi tak sempat nak update pulak..

Tunggu punya tunggu sampai ujung bulan 4 dah..

Dengan jobdirumah, anda boleh buat duit melalui 2 cara 

1.  Siapkan tugasan/job yang diminta oleh majikan
2.  Affiliate jobdirumah

Anda bebas nak pilih yang mana satu. Sapa yang rajin boleh dapat dua-dua..

Sapa yang ada blog, saya syorkan anda daftar sebagai affiliate jobdirumah. 

Setiap pagi anda akan terima senarai job dari seluruh dunia yang dihantar terus ke emel anda oleh pihak jobdirumah. Anda cuma pilih dan apply job tersebut..

Apa Beza Prospek dan Pelanggan

Apa Beza Prospek dan Pelanggan | Prospek adalah mereka yang berminat untuk berniaga dan jana duit.

Pelanggan pula adalah mereka yang cuma berminat dengan manfaat produk dan tidak minat bermiaga. Namun, adakalanya seorang pelanggan secara tak sengaja akan turut berniaga selepas mereka mendapat hasil yang diinginkan dan berkongsi kepada orang lain tentang keberkesanan produk yang digunakan.

Pendekatan untuk kedua-dua kategori ini agak berbeza kerana keperluan yang berbeza..

Untuk menarik prospek, anda hendaklah rajin berkongsi kehebatan bisnes ini yang mampu menghasilkan income yang banyak

Manakala untuk menarik pelanggan, anda hanya perlu banykkan testimoni dan manfaat produk.

Bergantung kepada cara anda berkongsi, anda menentukan samaa ada anda mampu menarik lebih ramai prospek atau pelanggan..

Prospek sangat berminat nak tahu

~Berapa potensi income yang boleh dia dapat
~Cara income dibayar
~Bagaimana cara memperoleh income sebanyak itu
~Bagaimana nak bermula

Manakala pelanggan pula hanya nak tahu

~Manfaat produk dan jaminan produk
~Bagaimana nak order
~Cara bayaran

Jadi,kepada anda yang sedang buat bisnes online, anda nak ramai rakan niaga atau ramai pelanggan anda yang tentukan...

Program Affiliate Sesuai Untuk Orang Baru (Newbie)

Program Affiliate Sesuai Untuk Orang Baru(Newbie). Jika anda baru nak mencuba untuk buat duit dengan Affiliate, saya sangat syorkan anda mulakan dengan 2 jenis Affiliate ini

1.Affiliate Pay Per Klik

Bila anda mendaftar untuk sertai program affiliate, anda akan dapat satu link unik. Link ini berbeza untuk setiap orang.

Tugas anda cuma perlu minta kawan2 untuk klik link anda itu.Tapi setiap orang hanya boleh klik sekali sahaja. Kalau klik banyak kali, sistem akan dapat kesan anda cuba menipu.

untuk dapat banyak klik, anda mesti pergi ke tempat ramai orang atau trafik

Macam anda nak jual nasi lemak, mesti jual di tempat ramai orang lalu lalang. kalau tempat tu tak ada orang lalu,, sapa nak beli nasi lemak anda.

Dimana nak dapat trafik yang ramai di internet?

Di tempat ramai orang berkumpul seperti  fesbuk dan instagram

Gunakan kreativiti anda untuk menarik minat orang klik link anda..

Anda boleh buat ayat2 power atau ayat kontreversi 

Tak tau buat ayat power? KLIK DISINI   
 
Untuk bermula, Anda cuma perlu lakukan 3 langkah ini :

1. Klik DISINI
2. Daftar sebagai agen (PERCUMA)
3. Dapat link dan minta rakan-rakan klik, klik dan klik!

2. Affiliate Pay Per Lead

Sama seperti affiliate pay per klik, anda juga akan dapat satu link unik.

Bezanya, affiliate jenis ni memerlukan rakan-rakan anda mendaftarkan nama dan emel untuk download sesuatu ebook atau laporan ringkas daripada penganjur.

Anda akan dbayar untuk setiap pendaftaran nama dan emel yang disahkan. 

Kalau rakan-rakan nak tahu, saya mula buat duit di internet melalui program affiliate PPL. Selepas itu baru saya cuba affiliate jenis pay per sale. Affiliate jenis ini memerlukan anda membuat jualan sebelum anda layak dapat komisen. 


Untuk bermula, Anda cuma perlu lakukan 3 langkah ini :

1. Klik DISINI
2. Daftar sebagai agen (PERCUMA)
3. Dapat link dan minta rakan-rakan daftar nama dan emel, 

itu saja!!!