Mencari Peluang Kerja Sambilan Job Di Rumah 2016 ?

Mencari Peluang Kerja Sambilan Di Rumah?
Sepertimana yang kita semua dah tahu, setiap tahun harga barang pasti naik, macam mana nak cover kenaikan kalau anda cuma harapkan pada duit gaji saja. 

Gaji anda tetap macam tu jugak..Kalau ada naik pun RM50. Cukup ke?

Nak tak nak kenalah cari peluang buat duit tepi. 

Ramai blogger yang dah mencuba cara ini,InsyaAllah berhasil.

Syukur Alhamdulillah, komisen jobdirumah bulan Disember 2015 dah masuk. 




Dapatla bayar hutang kad kredit yang outstanding ari tu. Hihi..Selamat...

Cuti sekolah baru2 ni saya guna kad kredit untuk buat bayar petrol sebab nak guna duit cash.

Selama beberapa tahun ni, jobdirumah banyak membantu saya untuk cover perbelanjaan bulanan.

Sedikit tips daripada saya jika anda berminat nak buat duit dengan jobdirumah, anda sendiri perlu dapatkan panduan jobdirumah.

Bila dah baca panduan ni, barulah anda mudah nak ceritakan pada orang lain tentang panduan kerja sambilan jobdirumah 2016.

Selain daripada jobdirumah, saya juga buat duit dengan tamar cocoa dan onexox 

Konsep bisnes yang saya pilih selalunya bersifat income pasif. 

BELI dan GUNA SENDIRI
Ajak kawan buat perkara sama
kawan ajak kawan dia buat benda sama
gitu gitu jer sampai puas hati


Sambil nikmati kelebihan produk, anda akan diberi ganjaran
makin ramai jemaah. makin banyak komisen
 

Untuk Tamar Cocoa kita beli sendiri, dapat komisen, Orang lain beli, kita dapat pun kita dapat komisen. Bukan sekali, tapi berkali-kali. Selama mana orang masih guna produk tu, selama itulah anda merasai hasilnya.

Untuk produk fizikal, buat masa ini, saya syorkan anda join Tamar Cocoa dan onexox sebab modal kecil, untung sikit-sikit..kalau jujur..harta yang kita dapat Allah cukupkan..hasilnya barakah....

3 comments:

  1. Nak tnya dgn jib dirumah awk afiliate ke bt kerja?

    ReplyDelete
  2. Nak tnya dgn jib dirumah awk afiliate ke bt kerja?

    ReplyDelete